Israelreis.jouwweb.nl
Home » groepsreizen

 

G&S-Travel heeft een gevarieerd programma voor groepsreizen van een week tot meer dan twee weken in Israël, Jordanië en de Sinai woestijn. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan gezondheidsreizen (Kuurreizen). Ook zijn reizen te organiseren voor (doel)groepen met hun eigen wensen. Overnachtingen in goede hotels, transport met door G&S-Travel geleverde bus en uw groep wordt begeleidt door een Nederlandssprekende gids van G&S-Travel.

 

 

 

De reizen staan op de oorspronkelijke G&S-Travel pagina beschreven.

 

Hieronder de reizen en programma’s in het Nederlands. Graag op de desbetreffende regel klikken!

 

 

 

Land van de Bijbel- 7 dagen tour

 

 

 

Heilige land- 9 dagen tour

 

 

 

Archeologie en historische reizen naar de Holyland- 12 dagen tour

 

 

 

Pilgrim LDS Tours   -11 dagen tour

 

 

 

Kuurreizen – Gezondheidsreis          -verblijf bespreken reisbureau

 

 

 

Reis in Vrede door de Sinai woestijn (Egypte), Petra en berg Nebo in Jordanië en Israël               -15 dagen tour

 

 

Doelgroepenreis voor de Radio- en Zendamateur               -duur in overleg

 

 

 

Regular Tours – Korte trips met gespecialiseerde gidsen                       - halve t/m 3 dagen tours

 

 

 

7 dagen Tour  

 

 

 

!0 dagen Tour

 

 

 

 

 

Er staan enige taal- en spellingfouten in dit document door de vertaling

 

 

 

  Telefoon: +972-4-8662822 Fax: +972-4-8678364 Adres:1 Kayat St.Haifa31340

 

 

 

G & S Travel is opgericht 1991 en is de inkomende afdeling van BD Graiver Ltd, een toeristisch bedrijf opgericht in 1949.  
BD Graiver BV heeft een vergunning van het Israëlische Ministerie van Toerisme en is een lid van de IATA en ASTA.  Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in verschillende locaties in Israël. G & S Travel is gevestigd in Haifa . Wij zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid van producten, zoals:. Groepsreizen, het FIT, Vluchten, Land Arrangementen, internationale beurzen en conventies.  
Wij bieden een breed scala aan groepsreizen, zoals Pilgrim Tours historische en archeologische Tours, Health Tourism , Jewish Heritage Tours en nog veel nog veel meer. 
Op uw tocht wordt u in staat zullen zijn om te drijven in de Dode Zee , bezoekt u heilige plaatsen als Jeruzalem Nazareth Bethlehem en moderne steden als Tel Aviv en Haifa 
Neem een boottocht op het meer van Galilea, eet St. Peter's vissen en genieten van het uitzicht vanaf de berg van de Zaligsprekingen 
Het programma voor uw groep is op maat gemaakt , bepaalt u welke luchtvaartmaatschappij, welke bezienswaardigheden, wat de eerste en welke hotels u de voorkeur geeft te zien. 
We zullen er alles te reserveren voor uw behoeften en wensen. 

Wilt u meer weten over G&S-Travel? Kijk even op deze informatiepagina!

 

Reizen besproken in Nederland met J.A. van Duin dienen administratiekosten van 100,-- Euro betaald te worden op bankrekeningnummer:  500127263 t.n.v. J.A. van Duin, Noordwijk.

 

Deze kosten worden in mindering gebracht met de totale kosten. Bij geen doorgang van de reis worden alle kosten teruggestort.